Testrészek Edzése

Edzhetőek-e külön-külön az egyes testrészek? Eltüntethető-e a felesleges zsír bizonyos területekről? Hogyan foglalkozz hatékonyan az érzékeszervek izmaival, a tüdő izmokkal, a szexuális izmok edzésével? Hogyan alkalmazd a különböző masszázsokat?
testrészek, felesleges zsír, érzékeszervek, tüdő, izmok, szexuális izmok, edzés, masszázs, masszázsok
A zsírégetés nem működik testrészenként!

Sokan azért nem járnak konditerembe, mert csak bizonyos testrészüket akarják edzeni.
Otthon tornáztatják az adott testrészt egy otthoni edzésprogram vagy otthoni fitnesz eszköz alkalmazásával. Úgy gondolják, hogy otthon könnyedén eltüntethetőek a zsírpárnák a csípőről, a fenékről, a combokról vagy a hasról.

 

Ez nem így van – kizárólag egy testrészről nem lehet fogyni.
A felesleges zsír vagy mindenhonnan távozik, vagy sehonnan!
Az egyes testrészek edzése csak az adott izmok formálására való.

 

Szóval emiatt se maradj otthon annak reményében, hogy az adott testrészt lefogyasztod!


Otthoni edzéstervet vagy konditerem edzéstervet válassz? Itt a segítség!

További aloldalak
1
Edzésterv az összes izomcsoportra? Edzés fitnesz eszközökkel? Edzés otthon, a konditeremben, a természetben? Izomfejlesztés, aerobik edzés, stretching nyújtások? És hogyan lehet edzeni az érzékszerveket, a tüdőt és a nemi szerveket?
2
Miért az edzés alapja a tökéletes tüdőlégzés elsajátítása? Hogyan erősíthetők meg a tüdő izmai? Hogyan töltsd fel magad energiával a jógalégzés gyakorlatokkal? Melyek a légzőgyakorlatok alapszabályai?
3
Hogyan növeld a szexuális teljesítményedet és érzékenységedet az intimtorna segítségével? Mi a PC-izom és miért szükséges edzeni? Melyek az erős PC izom előnyei? Milyen intim torna gyakorlatokat végezz?