Tánc És Zene Alapú Edzések

Aerob edzés, izomformálás, hajlékonyság, ritmusérzék fejlesztése divatos zenékre? Melyik tánc és zene alapú edzésprogram illik hozzád: Balletone, Bodyjam, Capoeira, Dance Aerobic, Jazzercise, Kukuwa, Latin Cardio, Masala Bhangra, Muve, Salsa, Tangolates, Zumba?
aerob edzés, izomformálás, hajlékonyság, ritmusérzék, divatos zenék, tánc és zene alapú edzésprogram, Balletone, Bodyjam, Capoeira, Dance Aerobic, Jazzercise, Kukuwa, Latin Cardio, Masala Bhangra, Muve, Salsa, Tangolates, Zumba
További aloldalak
1
Balletone
A Balletone arról szól, ahogyan mozgunk és érzünk. A Balletone erősítő és nyújtó gyakorlatok között nincsenek szünetek, egyik kapcsolódik a másikba. Ez egy energizáló hatású, minden izmot megdolgoztató edzésterv, a klasszikus balett és a modern fitnesz gyakorlatokra épül.
2
Hastánc
A hastánc egy arab stílusú tánc, a Közel-Keleten alakult ki. Néha orientális táncnak is nevezik. Angolul 1899-ben belly dance-nek nevezték el.
3
Bodyjam
A BodyJam egy kardió edzés, ahol szabadon élvezheted a tánc felemelő érzését. A legújabb tánclépések és a legmenőbb zenék szórakoztatnak, miközben szakad rólad a verejték. 55 perc egy edzés, kapd el egy barátodat, és élvezzétek a zenés edzést.
4
Capoeira
A Capoeira a tánc és a harcművészet akrobatikus kombinációja. Magas intenzitású edzés, amiben van rúgás, ütés, ugrás, sőt még kézenállva egyensúlyozás is. Eredetileg az afrikai rabszolgák alkották meg, mikor a Capoeira Brazíliába költözött a gyarmati időszakban. A közelmúltban bemutatkozott hollywoodi filmekben is, mint a "Ocean's Twelve" és a "Meet the Fockers."
5
Cardio Strippersize
A Cardio Strippersize legyőzi a gátlásokat, a móka, szexi mozgások és a kardió edzés egyesítésével. Az állóképesség, a rugalmasság és az izomerősség is fejlődik, miközben kialakul a saját edzés rutinod. Az egész tiszta szórakozás!
6
Dance Aerobic
A Dance Aerobic izgalmas, egészséges, biztonságos és motiváló módja, hogy formában maradj. Minden edzés tartalmaz bemelegítést, kardió táncot, felsőtestet erősítő gyakorlatokat, talajon végzett gyakorlatok kifejezetten a női testnek (has, lábak, comb, fenék), és a végén egy pihentető szakaszt.
7
Drums Alive
Drums Alive a legegyedibb extravagáns fitness program az utóbbi években. A lényege a mozgás és a ritmus, ezt kombinálja mókával, így hozza meg a valós eredményeket. A koreográfiák célja a zsírégetés, a fizikai és szellemi fittség javítása, és persze a szórakozásA Drums Alive tele van erős és motiváló zenével és dobolással, amitől a lábad beindul, a tested felpörög.
8
Fit Tease
A Fit Tease a sztriptíz fitnesz változata. Megtanítja a nőket, hogyan mozgassák a testüket csábító módon, mint az egzotikus táncosok. Szexi, gátlástalan és nagyon szórakoztató edzés.
9
Hip Hop Hustle
A diszkókorszakban népszerű, latinos tánc, a hustle továbbfejlesztése a Hip Hop Hustle! Ez a zenés edzésprogram remek szórakozás, szupergyors forró lépésekkel. Könnyen követhető és könnyen tanítható zenés-táncos kardió testedzés.
10
Forró kardió tánc
Egy új formája a tánc edzésnek, amely kombinálja a hip-hop, a hastánc, a Pilates, a Kick-Box és a jóga dinamikus gyakorlatait. Ez a tánc edzésprogram könnyen megtanulható, és főleg a csípő és a derék megerősítésére koncentrál.
11
Jazzercise
A Jazzercise edzés egy 60 perces kardió program, erősítő és nyújtó gyakorlatok a teljes test edzéséhez. A mozdulatok a hip-hop, jóga, Pilates, jazz-tánc, kick-box gyakorlatokból származnak. 500 kalóriát égetsz el egy 60 perces Jazzercise edzéssel.
12
Kukuwa Tánc Edzésprogram
Kukuwa Nuamah egy nemzetközileg elismert afrikai tánctanárnő, a Kukuwa Tánc Edzésprogram kitalálója. A Kukuwát számos mesterkurzuson, edzőtermekben, fitness klubokban, luxushajókon táncolják szerte a világon. A Kukuwa edzés afrikai kulturális táncokra épül.
13
Latin Cardio
A Latin Kardióval újra megszereted az edzést, a tánc és a latin zene csodálatos ritmusai által. A zene megfertőz, a tánc edzés okozta energia függőséget okoz, még azt is elfelejted, hogy valójában egy kemény edzésen vagy.
14
Latin Funk Dance
A Funk Latin Dance egy különleges, nagy energiájú tánc fitness program 1992 óta. Egyedülálló kombinációja 7 különböző stílusnak: Latin Salsa, merengue, Cumbia, Cha Cha Cha, Mambo, Reggaeton és Rumba. De vannak gyakorlatok a hip-hop, az afro funk és a jazz táncokból is.
15
Sortánc
A sortánc egy vidám módja az edzésnek, igen hatékony módja, hogy formában maradj. Sok stílusa van, magában foglalja a különböző országok zenéit és táncait. A résztvevők egy sorba állnak, s ugyanazokat a gyakorlatokat hajtják végre.
16
Masala Bhangra
A Masala Bhangra tánc edzésprogram az energetikus indiai népi tánc, a Bhangra hagyományos tánclépéseire épül, s a modern bollywoodi filmek pörgős táncait mintázza. Ez az egyedülálló tánc edzés vegyíti a szív- és érrendszer edzését a szórakozással. Ajánlott minden életkorban és minden fitnesz szinten.
17
Muve
A MUVE egy tánc edzés mindenki számára, aki meg akarja tartani a formáját a saját nappalijában. A MUVE gyakorlatok erősítik az izmokat és javítják a rugalmasságot a tested minden részén. Ha fogyni akarsz vagy ha az állóképességed növelnéd, a MUVE edzés kell neked.
18
Rúdtánc
A rúdtánc edzés, sport és előadóművészet egyben. Erőt és hajlákonyságot igénylő tánc tornaelemekkel fűszerezve. A táncos egy függőleges rúdon táncol, mint a férfiklubokban, vagy nem erotikus környezetben a cirkuszban és a színpadon.
19
Salsa edzésprogram
Tanuld meg a salsa táncot, közben égess minél több kalóriát a ltin zene egzotikus ritmusaira mozogva.
20
SALSArobics
A SALSArobics egy eredeti aerob edzésprogram a fűszeres latin zene és táncmozgás alapján. A tánc gyakorlatok a Salsa, a Cumbia, a Mambo és a Merengue stílusokból származnak. A SALSArobics egy latin táncparti, mely az egész testedet megedzi.
21
Tangolates
A Tangolates egy innovatív test és lélek kardió edzésprogram. Másik neve Tamara Di Tella módszer vagy Tango Pilates. Egyesíti a Pilates gyakorlatokat, a tangó zene aerob elemeivel. Eredetileg orvosi célra készült, de mára már sok híresség is gyakorolja, Sting, Bryan Adams, Julio Bocca.
22
Zumba
A Zumba tánc edzésprogram hipnotikus latin ritmusokra és könnyen követhető gyakorlatokra épül, melyből egy dinamikus fitnesz program áll össze. A cél egyszerű: akarjuk, hogy eddz, hogy szeress edzeni, a Zumba a csali. A Zumba fanatikusok egy óra zsírégetést és testfrissítést élnek át.