Tricepsz edzése, tricepsz gyakorlatok, tricepsz edzéstervek

Ha valaki vastagabb karokat akar, akkor a legegyszerűbb, ha a tricpesz izmait edzi keményen. A tricepsz gyakorlatok a tricepsz mindhárom részét kiválóan növelik és formálják.
tricepsz, tricepsz gyakorlatok, tricepsz edzésterv, tricepsz edzés, tricepsz edzése
Tricepsz edzése, tricepsz gyakorlatok, tricepsz edzéstervek
Tricepsz edzése, tricepsz gyakorlatok, tricepsz edzéstervek


Mennyit végezz egy gyakorlatból?

Általában normál, azaz 5-ös sorozatban gyakorolj: ez 12+10+10+10+8=50 ismétlést jelent, időtartama 5 perc.

Csökkentett, azaz 3-as sorozatban gyakorolj, ha nincs elég időd vagy nincs elég lelkesedésed edzeni: ez 12+10+8=30 ismétlést jelent, időtartama 3 perc.

A dupla ismétlés pedig azt jelenti, hogy egyes gyakorlatokból kétszer több ismétlést csinálj, azaz pl. 24+20+20+20+16=100.Tricepsz edzése gyakorlatok
1 - Lenyomás csigán szűk fogással Tricepsz edzése gyakorlatok Tricepsz edzése gyakorlatok
2 - Lenyomás csigán kötéllel Tricepsz edzése gyakorlatok Tricepsz edzése gyakorlatok
3 - Lenyomás csigán egy kézzel Tricepsz edzése gyakorlatok Tricepsz edzése gyakorlatok
4 - Karnyújtás csigán törzsdöntésben Tricepsz edzése gyakorlatok Tricepsz edzése gyakorlatok
5 - Karnyújtás fekve kézisúlyzókkal Tricepsz edzése gyakorlatok Tricepsz edzése gyakorlatok
6 - Karnyújtás ülve kézisúlyzóval (O) Tricepsz edzése gyakorlatok Tricepsz edzése gyakorlatok
7 - Lórugás kézisúlyzóval (O) Tricepsz edzése gyakorlatok Tricepsz edzése gyakorlatok
8 - Tolódzkodás Tricepsz edzése gyakorlatok Tricepsz edzése gyakorlatok
9 - Tolódzkodás pad szélén (O) Tricepsz edzése gyakorlatok Tricepsz edzése gyakorlatok
10 - Fekvőtámasz vállszélességben (O) Tricepsz edzése gyakorlatok Tricepsz edzése gyakorlatok
További aloldalak
1
A testépítés velejárója, hogy az alkar izmai automatikusan fejlődnek a súlyzók állandó fogása miatt. De vannak külön alkar gyakorlatok, amelyekkel tovább lehet fokozni az eredményt.
2
A bicepsz mérete és formája azonnal elárulja, hogy a tulajdonosa jár-e konditerembe. A bicepsz gyakorlatok irányulhatnak az izomtömeg növelésére, a bicepsz első és oldalsó izmára.
3
A combizmok testünk legnagyobb izmai. Mind zsírégetéshez, mind az állóképesség fejlesztéséhez fontos, hogy a comb gyakorlatok keményen megdolgoztassák a lábakat.
4
Minden ember, főleg a hölgyek, formás fenékről álmodik. A farizmok edzése fenék gyakorlatokkal és a csípő edzése lábemelésekkel biztosan meghozza a kívánt eredményt.
5
Kockás has, lapos has, szexi has: erre vágyik mindenki. Az edzett hasizmok nemcsak szépek, de az összes hasi szervünket is segítik. A hasizom gyakorlatok kombinálása gyors és tartós hatással jár.
6
Hátizmainknak igen fontos szerepük van a helyes testartásban. Ha erősek a hátizmok, akkor nincsen görcs, hátfájás, derékfájás. A hát gyakorlatok igen sok variációban végezhetőek.
7
A nagy mellizmok az erős felsőtest alapjai, nemcsak szépek, hanem a szép testtartást is fokozzák. Ezenkívül a mellkas izmainak megfelelő erőnlétét is biztosítják a mellizom gyakorlatok.
8
A nyakunkat csak a téli hidegben takarjuk el, egyébként mindig látszik rajta, ha valaki rendszeresen sportol. A nyak gyakorlatok erősítik és nyújtják az izmokat, így lesznek esztétikusak.
9
Ha valaki vastagabb karokat akar, akkor a legegyszerűbb, ha a tricpesz izmait edzi keményen. A tricepsz gyakorlatok a tricepsz mindhárom részét kiválóan növelik és formálják.
10
A szálkás vádli a sportolóké: szoknyát vagy rövidnadrágot viselve azonnal kitűnik az átlagos lapos lábszárak közül. A vádli gyakorlatok hatására a vádli izmok szálkásodnak és formásodnak.
11
A kidolgozott vállizmok szélesebb váll és felsőtest látszatát keltik. Az egykezes és kétkezes váll gyakorlatok formálják és növelik a váll elülső, oldalsó és hátsó részét egyaránt.