Fenék edzése, fenék gyakorlatok, fenék edzésterv

Minden ember, főleg a hölgyek, formás fenékről álmodik. A farizmok edzése fenék gyakorlatokkal és a csípő edzése lábemelésekkel biztosan meghozza a kívánt eredményt.
fenék, fenék gyakorlatok, fenék edzésterv, fenék edzés, fenék edzése
Fenék és csípő edzése gyakorlatok
1 - Lábemelés előre (O) Fenék és csípő edzése gyakorlatok Fenék és csípő edzése gyakorlatok
2 - Lábemelés előre gépen Fenék és csípő edzése gyakorlatok Fenék és csípő edzése gyakorlatok
3 - Lábemelés előre csigán Fenék és csípő edzése gyakorlatok Fenék és csípő edzése gyakorlatok
4 - Lábemelés oldalra (O) Fenék és csípő edzése gyakorlatok Fenék és csípő edzése gyakorlatok
5 - Lábemelés oldalra gépen Fenék és csípő edzése gyakorlatok Fenék és csípő edzése gyakorlatok
6 - Lábemelés oldalra csigán Fenék és csípő edzése gyakorlatok Fenék és csípő edzése gyakorlatok
7 - Lábemelés hátra (D) (O) Fenék és csípő edzése gyakorlatok Fenék és csípő edzése gyakorlatok
8 - Lábemelés hátra gépen (D) Fenék és csípő edzése gyakorlatok Fenék és csípő edzése gyakorlatok
9 - Lábemelés hátra csigán (D) Fenék és csípő edzése gyakorlatok Fenék és csípő edzése gyakorlatok

10 - Lábemelés hátra padon (D) (O)

Fenék és csípő edzése gyakorlatok Fenék és csípő edzése gyakorlatok


Mennyit végezz egy gyakorlatból?

Általában normál, azaz 5-ös sorozatban gyakorolj: ez 12+10+10+10+8=50 ismétlést jelent, időtartama 5 perc.

Csökkentett, azaz 3-as sorozatban gyakorolj, ha nincs elég időd vagy nincs elég lelkesedésed edzeni: ez 12+10+8=30 ismétlést jelent, időtartama 3 perc.

A dupla ismétlés pedig azt jelenti, hogy egyes gyakorlatokból kétszer több ismétlést csinálj, azaz pl. 24+20+20+20+16=100.


Fenék edzése, fenék gyakorlatok, fenék edzésterv
Fenék edzése, fenék gyakorlatok, fenék edzésterv

További aloldalak
1
A testépítés velejárója, hogy az alkar izmai automatikusan fejlődnek a súlyzók állandó fogása miatt. De vannak külön alkar gyakorlatok, amelyekkel tovább lehet fokozni az eredményt.
2
A bicepsz mérete és formája azonnal elárulja, hogy a tulajdonosa jár-e konditerembe. A bicepsz gyakorlatok irányulhatnak az izomtömeg növelésére, a bicepsz első és oldalsó izmára.
3
A combizmok testünk legnagyobb izmai. Mind zsírégetéshez, mind az állóképesség fejlesztéséhez fontos, hogy a comb gyakorlatok keményen megdolgoztassák a lábakat.
4
Minden ember, főleg a hölgyek, formás fenékről álmodik. A farizmok edzése fenék gyakorlatokkal és a csípő edzése lábemelésekkel biztosan meghozza a kívánt eredményt.
5
Kockás has, lapos has, szexi has: erre vágyik mindenki. Az edzett hasizmok nemcsak szépek, de az összes hasi szervünket is segítik. A hasizom gyakorlatok kombinálása gyors és tartós hatással jár.
6
Hátizmainknak igen fontos szerepük van a helyes testartásban. Ha erősek a hátizmok, akkor nincsen görcs, hátfájás, derékfájás. A hát gyakorlatok igen sok variációban végezhetőek.
7
A nagy mellizmok az erős felsőtest alapjai, nemcsak szépek, hanem a szép testtartást is fokozzák. Ezenkívül a mellkas izmainak megfelelő erőnlétét is biztosítják a mellizom gyakorlatok.
8
A nyakunkat csak a téli hidegben takarjuk el, egyébként mindig látszik rajta, ha valaki rendszeresen sportol. A nyak gyakorlatok erősítik és nyújtják az izmokat, így lesznek esztétikusak.
9
Ha valaki vastagabb karokat akar, akkor a legegyszerűbb, ha a tricpesz izmait edzi keményen. A tricepsz gyakorlatok a tricepsz mindhárom részét kiválóan növelik és formálják.
10
A szálkás vádli a sportolóké: szoknyát vagy rövidnadrágot viselve azonnal kitűnik az átlagos lapos lábszárak közül. A vádli gyakorlatok hatására a vádli izmok szálkásodnak és formásodnak.
11
A kidolgozott vállizmok szélesebb váll és felsőtest látszatát keltik. Az egykezes és kétkezes váll gyakorlatok formálják és növelik a váll elülső, oldalsó és hátsó részét egyaránt.