Gyakorlatok Betegségekre

Milyen betegségek, rendellenességek kezelhetőek és előzhetőek meg a rendszeres testedzés segítségével? Milyen gyakorlatokkal gyógyítható a fejfájás, nyakfájás, vállfájás, térdfájás, visszér? Hogyan kezeld a sérüléseket, ficamokat, rándulásokat?
betegségek, rendellenességek, kezelés, megelőzés, testedzés, gyakorlatok, fejfájás, nyakfájás, vállfájás, térdfájás, visszér, sérülések, ficamok, rándulások
További aloldalak
1
Fejfájás, nyaki görcsök, szemfájás
Gyakran fáj a fejed, a nyakad? Migréned van, feszült, ideges vagy? Kimerít az irodai munka, begyullad a szemed a számítógép monitrojától? Van megoldás, itt fogom veled megosztani!
2
Hasi bántalmak
Emésztési zavaraid vannak, gyakran szenvedsz szorulástól? Sokszor görcsöl a hasad, állandó feszültséget érzel? Érzed, hogy valami nincs rendben a belszerveiddel? Tudtad, hogy a belső szervek izmait is lehet edzeni.
3
Elnehezült lábak, visszér
Sűrűn érzed mázsásnak a lábaidat? Hidegek a végtagjaid, rossz a keringésed? Fájó visszereid vannak? Be szokott dagadni a lábfejed és a kézfejed? Vannak gyakorlatok, amelyek karbantartják a lábaidat és a karjaidat.
4
Sportsérülések
Bokaficam, húzódás, rándulás kínoz? Becsípődött egy ideg a derekaban? Nem akarsz műtétet? Az ember minden izma felerősíthető és bemelegíthető, s az erős, edzett izmok segítenek, hogy ne sérülj le soha sportolás közben.