Edzést Segítő Termékek

Milyen eszközök, termékek segítik az edzésterv hatékonyságát? Melyek a népszerű fitnesz eszközök? Milyen audio, MP3, video, DVD, könyv, plakát, ebook vagy online edzésprogramokat érdemes beszerezned?
eszközök, termékek, edzésterv, fitnesz eszközök, audio, MP3, video, DVD, könyv, plakát, ebook, online edzésprogram
További aloldalak
1
Fitnesz Audio MP3
Számtalan edzőnek vannak az edzést irányító és a rendszeres edzést motiváló MP3-jai. Csak tedd be a fülhallgatót és hallgasd az MP3 edzésterv utasításait: milyen gyakorlat következik, mire figyelj oda a végrehajtásnál, hány ismétlést végezz: ilyen egy komplett MP3 edzésprogram.
2
Fitnesz Video DVD
Az edzés videók szinte egyidősek a fitnesz nyugati térhódításával. Mindenféle edzésprogramról letölthetőek ingyenes edzés videók. Nagyon egyszerű otthoni edzés, ha beraksz egy videót vagy DVD-t, s az edző ott van azonnal szemben veled. Utánozd a mozdulatokat, kombináld a gyakorlatokat.
3
Online edzésprogramok
A fitnesz és az egészség a második legkeresettebb téma az Interneten. Könnyedén találhatsz online komplett edzésterveket kezdőknek, haladóknak, nőknek, férfiaknak. Az online edzésprogramokhoz a gyakorlatok bemutatása is hozzátartozik, legyen az aerobik, kondi edzés, táncos vagy fitnesz eszközzel végzett edzés.
4
Egészség és fitnesz könyvek
A könyvesboltokban az egészség és fitnesz könyvek külön részleget alkotnak. Számtalan szerző van, legyen az ex-sportoló, edző vagy egy testét átalakító magánember. Egy szépen szerkesztett és illusztrált fitnesz könyv, jóga könyv, pilates könyv remek ajándék születésnapra, karácsonyra.
5
Fitnesz poszterek, plakátok
Az edzés videóktól mobilabb megoldás, ha egy edzéstervet vagy gyakorlatsort ragasztasz ki a falra. Csak beállsz elé, s lépésről lépésre elvégzed a fitnesz poszteren bemutatott gyakorlatokat. Kiváló segítség, ha sokféle testgyakorlat, például jógagyakorlat alkotja az edzéstervet.
6
Edzés kártyák
Az edzés kártyák megkönnyítik az edzésedet. Kiválasztod, milyen edzésprogramot akarsz végezni, sorba rakod a gyakorlatokat egyenként bemutató kártyákat, s már indulhat is az edzés. A segítség ott lesz a zsebedben edzés kártyák formájában.
7
Egészség és fitnesz ebook-ok
A hagyományos egészség és fitnesz könyvek mellett szép számmal kaphatóak fitnesz ebook-ok is az Interneten. Az előnyük, hogy mindig ott vannak a számítógépeden, s gyorsan kereshetsz a tartalmukban. Ráadásul egy fitnesz ebook általában olcsóbb is, mint a nyomtatott verziók.