edzestervezes.hu Hírfolyam, Új tartalmak, frissítések listája

Az edzestervezes.hu webportál tartalma minden nap bővül. Legyél Te a legtájékozottab! Ismerj mindent az edzés edzésterv témában!
fitnesz hírfolyam, edzés hírek, edzésterv hírek, frissítések, friss hírek, újdonságok
Evezőpad, evezőgép
Az evezés az izomtömeg 80 százalékát megdolgoztatja. Az evező gyakorlatok kiváló zsírégetőek, növelik és erősítik az izmokat. Az evezőpadon végzett edzés formálja a lábizmokat, a vállizmokat és a hátizmokat.

Kézisúlyzó
Az emberek már az ókorban is erősítették az izmaikat különböző kövek, fahasábok, tárgyak emelgetésével. Az első kézisúlyzók a 17. századból erednek. Vannak fix súlyú és változtatható súlyú kézisúlyzók. Ezzel a szabadsúlyos fitnesz eszközzel minden izomcsoportot meg lehet dolgoztatni.

150 Sport Sportág Edzésterv
Ahány sportág, annyi féle edzésterv! A sportspecifikus edzés lényeg, hogy az adott sportnak megfelelő izmokat edzd, speciális készségeket fejlessz. Listánkon 28 kategóriában 150 sportág szerepel, ABC sorrendben.

Fitnesz és edzés közösségi portálok
Az Internet a sportos közösségek népszerű találkozási helye. A fitnesz és edzés témakörben is vannak profi weboldalak. Ismerd meg őket, csatlakozz és használd a funkciókat: fórum, chat, fotóalbumok, blog, apróhirdetések, stb.

Otthoni edzés lényege és elmélete
A teljeskörű otthoni edzésterv összeállításához szeretnék segítséget adni neked. Otthon edzeni olcsó és időtakarékos. Különböző fitnesz eszközöket használhatsz a változatos otthoni edzésprogram érdekében, úgymint gumikötél, kézisúlyzó, szobabicikli, kondigép, stb.

További aloldalak